Full 1
Tretmani lica i tijela
Full 1
Jedinstveni po tome što smo jedini kozmetički salon u Hrvatskoj koji u tretmanima lica i tijela koristi kozmetiku hrvatskih proizvođača.

NAJPOPULARNIJI TRETMANI LICA

Medicinsko čišćenje lica edan od najčešćih tretmana zbog kojeg nas klijenti preporučuju i dolaze po prvi puta u Blush.  Reakcija nakon prvog dolaska je uvijek ista i to nas jako veseli: (“Ajmee, pa ovo je stvarno bilo najbolje iskustvo čišćenja lica u mom životu!” )
Izuzetno nam je bitno zdravlje kože, zato uvijek vodimo evidenciju napretka individualno za svakog klijenta.
Kod prvog dolaska uzimamo ANAMNEZU stanja kože, a ovisno o trenutnim potrebama uvijek savjetujemo budući kontinuitet tretmana i kozmetiku za kućnu njegu.
Ovaj tretman nije nužno potreban svima i svakoj koži, ali nam često pomaže u postavljanju dijagnoze  trenutnog stanja kože.
POSTUPAK: 
Trajanje tretmana je individualno (2-3 sata) zbog dijela u kojem radimo medicinsku ekstrakciju (istiskivanje mitesera, komedona, akni, milija). Tretman također uključuje korekciju obrva i/ili depilaciju nadusnica, tako da će i taj dio usluge produžiti ili skratiti kompletan tretman.
Osim navedenih usluga tretman uključuje: -skidanje šminke i nečistoća s lica, vrata i dekoltea, toniziranje lica hidrolatom ili tonikom, omekšavanje kože vodenom parom, piling lica, vrata i dekoltea, medicinsku ekstrakciju (lica, vrata, uški) dezinfekciju kože, korekciju obrva i/ili depilaciju nadusnica (po potrebi), regeneraciju infracrvenom lampom, dezinfekciju kože visokom frekvencijom, nanošenje antibakterijskih proizvoda i proizvoda za umirivanje iritacija, maske, krio terapiju, završne proizvode za njegu kože + masažu/drenažu lica, vrata i dekoltea, nanošenje medicinskog losiona na lice.
Po potrebi dogovaramo dolazak na kontrolu par dana nakon tretmana.
Brinemo o dječjoj koži od najranije dobi. Volimo savjetovat roditelje kako da pomognu svojoj djeci u prvim koracima njege kože na licu.  Kada se pojave prvi miteseri, radimo kontrolu svakih par mjeseci i uz dogovor sa roditeljima odlučujemo se za prvu medicinsku ekstrakciju.  Imamo situacije kada se već sa 8 godina počinju pojavljivati prve nepravilnosti na koži u obliku mitesera, ali u većini slučajeva, koža još nije spremna za medicinsku ekstrakciju.
U tom slučaju se slobodno obratite nama da Vas savjetujemo o daljnjoj njezi takve kože.  Nadalje, pubertet je vrlo osjetljivo razdoblje odrastanja kod svakog tinejđera.  Pojava nepravilnosti na licu i tijelu (akne) mogu kod svakog djeteta utjecati na psihičko zdravlje, pa iz tog razloga svakome pristupamo sa puno razumijevanja.
Važno je da se kod pojave akni u pubertetu redovito provodi medicinska ekstrakcija, kako bi se izbjegli ožiljci koji mogu ostati, ukoliko se ne saniraju upalni procesi.
Nakon tretmana po potrebi vodimo komunikaciju s roditeljima u vezi napretka, i daljnje preporuke kako bi se što brže postigli željeni rezultati.
Više različitih vrsta masaža lica, koje se izvode posebnom manualnom tehnikom.
Jedinstvenu tehniku ovih masaža provode educirane kozmetičarke uz stalno usavršavanje i edukaciju na tom području.  Možemo reći da su ove specijalne masaže lica dostigle veliki napredak i postale totalni “game change” u tretiranju muskulature lica, vrata i dekoltea.
Sve klijentice vrlo brzo uviđaju dobrobiti ove prirodne metode face liftinga! 
Za sve masaže lica koje provodimo u salonu (Lifting i Firming masaža lica, Anti-Wrinkle masaža lica, Hidratantna masaža lica, Eye masaža i drenaža) je naša kozmetičarka Ana-Marija prošla edukaciju u Parizu tijekom dugogodišnjeg radu u Espace Beaute Chanel.

NAJPOPULARNIJI TRETMANI TIJELA

Tretman kojem se često vraćaju naše dugogodišnje klijentice jer je stvarno učinkovit, a bio je popularan i prije 15-ak godina dok još na tržištu nije bilo toliko aparata za tretmane tijela.
Spomenuti tretman i danas mnoge kolegice iz struke uvrštavaju među top 3 najdjelotvornijih tretmana za njegu tijela protiv celulita.
Mi smo jedini salon u Hrvatskoj u kojem koristimo Fascia Blaster pomagalo tijekom anticelulitnih masaža.
Omiljen tretmana zbog kojeg nam često klijenti dolaze po preporuci.  Mnoge smo obrve oporavili i doveli do savršenog prirodnog izgleda.
Klijenti nam se s povjerenjem prepuštaju i strpljivo prolaze fazu puštanja dlačica kako bi izbrisali tragove krivog oblikovanja.  Svaki oblik pokušavamo maksimalno uskladiti sa ostatkom lica, te “otvoriti oko” za što ljepši pogled.

Zašto doći u Blush?

Blush je prvi jedinstveni hrvatski prostor ljepote koji ujedinjuje prodajni dio visoko kvalitetne prirodne i dermatološke hrvatske kozmetike sa luksuznom spa kabinom, gdje se kombiniraju tradicionalni kozmetički tretmani lica i tijela sa novim inovativnim tehnikama

Ovdje u Blushu poseban naglasak stavljamo na zdravlje kože što nam je i nit vodilja u izboru kvalitetne hrvatske kozmetike kako bi svima približili željeni healty glow na koži. Tako je i interijer inspiriran zdravom, prirodnom, rumenom kožom, koju želimo i postići tokom svih naših tretmana. Pružamo kompletnu uslugu njege kože te savjetovanje tijekom tretmana i prilikom kupovine u našem dućanu.
Vaš tretman je u potpunosti personaliziran te posebno prilagođen vašim potrebama kože i očekivanjima, od prve minute do završnog rituala. Naš beauty terapeut vodi individualnu brigu o trenutnom stanju vaše kože i izboru preparata za kućnu njegu a kroz svaki daljnji dolazak pronalazi za Vas najbolje riješenje.
Mnogi klijenti prepoznali su izvanrednu kombinaciju personaliziranih masaža lica koju izvodi beauty terapeut, kao najučinkovitije sredstvo za borbu protiv starenja kože lica na globalnoj razini. Izvodi se vise različitih tehnika dinamičkih i ritmičkih masaža sve do dubokog opuštanja mišićnog i vezivnog tkiva. Naglasak je na jedinstvenoj manualnoj tehnici masaže prilikom koje vraćamo koži blistavost, oblikujemo lice i tijelo, otpuštamo stres i vraćamo organizmu energiju.

Što kažu naši klijenti

“Stvarno Vam je jako lijepo i ugodno ovdje, oduševljena sam! Vi ste mi sve jako lijepo objasnili i jako ste dragi, ma prva liga, hvala Vam”
Iva

“Definitivno najbolji poklon do sada! Moram reći za vas frendici koja traži salon sa dobrom masažom, ovo će joj se sigurno svidjeti jer je ovo najbolja masaža na kojoj sam ikad bila, a bila sam na stvarno jako puno tretmana!”

Mei
“Današnja masaža za trudnice bila je prava senzacija, veselim se daljnjoj suradnji… Baš je lijepo kod vas”
Tamara

“Pozdrav! Nemam nikakav upit, samo da vam se zahvalim još jednom na odličnom tretmanu i savjetima. Već se radujem sljedećem posjetu, hvala što uljepšavate dan i život meni i ostalima koji su vas već otkrili.

Vedrana
“Jutro…znači lice mi je TOP, TOP, TOP, TOP tako glatko i sjajno!!! Serumi i kreme su savršeni….pre zadovoljna sam :))) hvala ti!!
Nakon Blush tretmana lica:

Naručite se na neki od tretmana 🙂

  • na broj 097 6209111  poziv i WhatsApp
  • poruka na instagram
Loading...
RADNO VRIJEME TRGOVINA
Ponedjeljak-Petak
10:00 – 18:00
Subota
09:00-12:00
RADNO VRIJEME KOZMETIČKI SALON
Po dogovoru