REDEFINIRAJTE WELLNESS

Blush je prvi jedinstveni hrvatski prostor ljepote koji ujedinjuje prodajni dio visoko kvalitetne prirodne i dermatološke hrvatske kozmetike sa luksuznom spa kabinom, gdje se kombiniraju tradicionalni kozmetički tretmani lica i tijela sa novim inovativnim tehnikama

REDEFINIRAJTE ZDRAVLJE

Ovdje u Blushu poseban naglasak stavljamo na zdravlje kože što nam je i nit vodilja u izboru kvalitetne hrvatske kozmetike kako bi svima približili željeni healty glow na koži. Tako je i interijer inspiriran zdravom, prirodnom, rumenom kožom, koju želimo i postići tokom svih naših tretmana. Pružamo kompletnu uslugu njege kože te savjetovanje tijekom tretmana i prilikom kupovine u našem dućanu.

ULTRA PERSONALIZIRANO ISKUSTVO

Vaš tretman je u potpunosti personaliziran te posebno prilagođen vašim potrebama kože i očekivanjima, od prve minute do završnog rituala. Naš beauty terapeut vodi individualnu brigu o trenutnom stanju vaše kože i izboru preparata za kućnu njegu a kroz svaki daljnji dolazak pronalazi za Vas najbolje riješenje. 

SPECIJALNA MANUALNA METODA NJEGE KOŽE 

Mnogi klijenti prepoznali su izvanrednu kombinaciju personaliziranih masaža lica koju izvodi beauty terapeut, kao najučinkovitije sredstvo za borbu protiv starenja kože lica na globalnoj razini. Izvodi se vise različitih tehnika dinamičkih i ritmičkih masaža sve do dubokog opuštanja mišićnog i vezivnog tkiva.
Naglasak je na jedinstvenoj manualnoj tehnici masaže prilikom koje vraćamo koži blistavost, oblikujemo lice i tijelo, otpuštamo stres i vraćamo organizmu energiju.

LICE

POGLEDAJTE CJENIK

TIJELO

POGLEDAJTE CJENIK
POGLEDAJTE CJENIK
RADNO VRIJEME TRGOVINA
Ponedjeljak-Petak
10:00 – 18:00
Subota
09:00-12:00
RADNO VRIJEME KOZMETIČKI SALON
Po dogovoru